Sanoma_Media_fpBinnen dit project was ik verantwoordelijk voor een deel van de email en affiliate marketing binnen het e-commerce team van Sanoma.

gsmweb

GSMweb is de eerste online telecomwinkel van Nederland. Ik was verantwoordelijk voor de opstart en optimalisatie van het affiliateprogramma. Lees meer

conversive-logo

Conversive is een mediabureau gespecialiseerd in affiliate marketing. Ik was binnen dit project verantwoordelijk voor het schrijven van een affiliate audit.

Nipponblades is een bedrijf opgericht in 2009 en verkoopt handgesmeede nipponbladesJapanse Koksmessen. Ik ben oprichter en eigenaar. Bekijk hier hoe deze koksmessen worden gemaakt.

The Online Company is een online the online companymediabureau. Verantwoordelijk voor optimalisatie van verschillende affiliateprogramma binnen de finance en energie markt

De Vastelastenbond is een bespaarcollectief. Ik was verantwoordelijk logo devaste lastenbondvoor de opstart en optimalisatie van de affiliateprogramma.

Makro
is een groothandel. Ik ben verantwoordelijk voor de opstart enmakro kerstpakketten optimalisatie van het affiliateprogramma voor Kerstpakketten

Dealdonkey.nl is een aanbiedingenwebsite. Ik was verantwoordelijkdealdonkey voor de optimalisatie van het affiliateprogramma.

Centralpoint.nl is een zakelijke ICT leverancier. Ik was verantwoordelijk voor central point logode optimalisatie van het affiliateprogramma.

Bonselect.nl is een website waarop cadeaubonnen gekocht kunnen bonselect logoworden voor collega´s en relaties. Ik ben verantwoordelijk voor de opstart van het affiliateprogramma.

De Persgroep is een uitgever van onder andere Algemeen Dagblad en De Volkskrant. Ikaffiliate marketing persgroep was verantwoordelijk voor de display campagnes en de affiliate marketing van de AD webwinkel.

Pure Energie is een groene energieleverancier. Ik heb een advies Schermafbeelding 2018-03-29 om 14.09.30optimalisatierapport geschreven voor het affilaite marketing programma.

Neem contact op met Wolters Internet voor een vraag, offerte of afspraak