Sanoma_Media_fpBinnen dit project was ik verantwoordelijk voor een deel van de email en affiliate marketing binnen het e-commerce team van Sanoma.

gsmweb

GSMweb is de eerste online telecomwinkel van Nederland. Ik was verantwoordelijk voor de opstart en optimalisatie van het affiliateprogramma. Lees meer

conversive-logo

Conversive is een mediabureau gespecialiseerd in affiliate marketing. Ik was binnen dit project verantwoordelijk voor het schrijven van een affiliate audit.

Nipponblades is een bedrijf opgericht in 2009 en verkoopt handgesmeede nipponbladesJapanse Koksmessen. Ik ben oprichter en eigenaar.

The Online Company is een online the online companymediabureau. Verantwoordelijk voor optimalisatie van verschillende affiliateprogramma binnen de finance en energie markt

Yonego is een online mediabureau. Hier ben ik verantwoordelijk geweestyonego logo voor  verschillende affiliateprogramma’s binnen de retail.

De Vastelastenbond is een bespaarcollectief. Ik was verantwoordelijk logo devaste lastenbondvoor de opstart en optimalisatie van de affiliateprogramma.

Makro
is een groothandel. Ik was verantwoordelijk voor de opstart enmakro kerstpakketten optimalisatie van het affiliateprogramma voor Kerstpakketten

Dealdonkey.nl is een aanbiedingenwebsite. Ik was verantwoordelijkdealdonkey voor de optimalisatie van het affiliateprogramma.

Centralpoint.nl is een zakelijke ICT leverancier. Ik ben verantwoordelijk voor central point logode optimalisatie van het affiliateprogramma.

Neem contact op met Wolters Internet voor een vraag, offerte of afspraak